Pladsreservation

Da der kan være rift om pladserne er det bedst at reservere i så god tid som muligt. f.eks. mens du venter dig eller i starten af din barsel. Reserver en af de forventede ledige pladser, og vær sikker på at få en plads i den private børnepasning Spilopperne, eller kom på venteliste. Ring på 21 29 72 89 eller mail spilopperneoglene@gmail.com for at høre nærmere.

Når man reservere en plads i dagplejen Spilopperne tager jeg et reservationsgebyr på 500,-kr, dette gør jeg fordi jeg siger nej til andre der måtte ønske pladsen. I får en kvittering på reservationen. Beløbet bruges til at købe nyt til den private børnepasning, så dit barn oplever at få lidt nyt legtøj inde eller ude. Når man har underskrevet kontrakten er de tre første måneder uopsigelige, og derefter har man 2 mdrs. opsigelse dvs at man skal betale for fem måneder inden at man kan flytte sit barn. Det gør jeg fordi at noglebørn har lidt svært ved at starte i en pasningsordning, og derfor har brug for lidt længere tid til at tilpasse sig det nye.

Venteliste til dagplejeplads fungere således: Når et barn stopper i dagplejen bliver den ledige plads (hvis den ikke er reserveret) udbudt til de der er på ventelisten.